Sport….sau….Sport

Cata imbecilitate! Ce IQ de planta lasata fara lumina necesara fotosintezei! Sunt absolut socat (de o buna bucata de vreme) de ce concept ingust au ziaristii si oamenii din televizuine (greseala intentionata) despre ideea de SPORT! Mutu, Becali, Olaroiu, Rednic, Copos si multi alti papagali care nu au nici cea mai mica legatura cu sportul reusesc sa umple pana la refuz acest segment din noutatile zilnice.
DE CE???? (intrebarea asta imi exprima revolta!!!)
DE CE am vrea sa vedem doar fotbal la televizor sau in ziare si chiar si pe internet? Suntem chiar asa de inapoiati incat ca nu stim sa intelegem si alte sporturi?
Vreau sa ma uit la o emisiune de Sport fara sa vad cum Mutu divorteaza, se insoara sau mai trage o linie pe nas! Vreau sa vad o emisiune de Sport fara sa-l vad pe Becali cum face “Miau Miau” ca un copil oligofren! Vreau sa vad o emisiune de Sport fara sa vad ce masini si-au luat magnificii nostri fotbalisti! Vreau sa vad emisiuni de Sport in care nu se gaseste nici un sportiv care sa ia la bataie un arbitru!
Acestea nu sunt stiri sportive, sunt stiri de scandal, mondene, sunt ORICE ALTCEVA in afara de sport!
Vorbim de alte sporturi doar ocazional atunci cand intr-adevar se intampla ceva spectaculos, in schimb despre FOTBAL vorbim la tot pasul. Oare la atat se reduce intelectul nostru? Cum am putea trai fara sa ne punem intrebari existentiale de genul: Oare la ce echipa se duce Mutu? Oare de ce se mai cearta Becali cu Copos?

Exista si alte sporturi domnilor jurnalisti: Handbal, Tenis, Ski, Rugby, Sporturi cu motor (Formula 1, WRC, etc), Biliard, Sah, Baschet, Curling si lista ar putea continua inca cel putin 2 pagini! DAR NU, noi nu vrem sa cunoastem aceste sporturi. Noi vrem sa stim doar fotbal! Precum spunea un prieten, daca am avea un IQ cu 3 puncte mai mic am putea linistiti sa stam intr-un ghiveci si sa vina cineva sa ne ude o data la 2 zile, dar chiar si in aceste conditii si tot am fi in stare sa discutam despre FOTBAL!

– Esti cumva Intelectual?
– NU!
– Nu? Atunci comporta-te ca atare! Discuta despre fotbal!

(Adaptare dupa filmul “Das Leben der Anderen” – The life of the Others)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.