Minore, Iarba si viteza

Sfarshitorul a inceput sa o ia razna. S-o apucat de droguri…de ieri am inceput sa observ ca pufaie intr-una din ceva ce seamana cu o tigara. Cand l-am confruntat cu acest fapt a marturisit suprinzator de repede. EL zice cum ca acolo de fapt are coada soricelului amestecata cu frunze de nuc (pentru savoare maxima) si invelita in hartie de ziar prinsa cu scotch (nu, nu Whisky) pentru a avea o experienta cat mai inaltatoare, dar sa fim seriosi…de la coada soricelului nu razi ca prostu’ in targ!.
Hmmmm (zic eu), stau si ma gandesc ca experienta asta nu poate fi decat inaltatoare! Cred cu tarie ca fumul ala e atat de gros incat ai putea sa calci pe el!
Colac peste pupaza, in timp ce stateam si ma certam cu sinele meu personal alta supriza….din dulapul lui personal se aude un glascior rumen pufnind intr-un hohot isteric de ras, aproape enervant, dar plin de viata! Uitandu-ma stupefiat la usa dulapului imaginar vad cum aceasta incepe sa se deschida incet incet si rasare de dupa dansa o minune de fata (garantat ca nu are mai mult de 18 ani). Domnisorica era extraordinar de vesela (din cauza fumului facut de coada soricelului pesemne) si pe jumatate beata! Aoleu….va imaginati cum ar suna treaba asta in fata unui judecator: Domnu’ judecator….parol ca nu stiu cum a ajuns fetita aia la mine in dulap si nici de ce era beata, ametita de fumurile inmiresmate sau pe jumate goala! Stiti cum suna? A 5-10 ani de puscarie cel putin!

Stiti cum e cand intrebi o minora cati ani are: “– Cati ani ai draga? – Cam cati o sa faci tu dupa gratii!”  Suna nashpa rau de tot!
Am facut un pact cu Sfarshitorul si mi-a promis sa nu mai aduca minore in casa daca in schimb il las sa fumeze in liniste amestecurile lui de ierburi aromate. Am fost de acord! Mare greseala caci era simpatica domnita!
Si ca sa ma asigur ca n-am probleme am dus-o pe domnita catre casa dupa ce am asigurat-o ca n-o parasc la parinti ca a fumat daca nu spune nimanui unde a fost azi.
Caz rezolvat! I-am suit pe amandoi in masina si am pornit ca un cetatean responsabil cu 150 km/h s-o duc catre casa!
Vorba aia…sa raman fara carnet era cel mai simplu lucru care mi se putea intampla in urma celor relatate mai sus asa ca m-am bucurat de faptul ca am reusit totusi sa nu calc nici un pieton si ca am ajuns inapoi acasa la micile mele placeri…un set de tobe nou nout! Vecinilor mei le place la nebunie, in fiecare seara ma acompaniaza…numai ca ei canta la tevi (ei n-au tobe – sic)! Cred totusi ca nu prea au ureche muzicala, pentru ca bat fara nici un ritm de cele mai multe ori! Eeeeee, practica este mama perfectiunii!

Din ciclul “Iubito, mi s-a tacanit psihiatrul!” v-a fost prezentat acest minunat episod de dementa controlata!
Continuarea…alta data!

3 thoughts on “Minore, Iarba si viteza”

  1. Ai sa-mi……..
    Tu iti dai seama ce s-ar fi intamplat daca te prindea politia cu bagaboanta aia minora in casa?
    Bine ca ai facut-o pachet si ai dus-o la parintii ei acasa, ca cine stie ce gluma proasta iti pregatea Sfirshitorul.
    Inca sunt pe ginduri si ma tot intreb “Pai cum ….. mea s-a putut intampla asa ceva”.
    Si totusi e bine ca i-ai verificat buletinul, ca … cine mai stie……
    Totusi sunt inca nedumerit de un lucru: Cum …. mea???

  2. Iti spun eu cum s-a intamplat! O reusit s-o bage in casa pe usita pentru pisici, ca usa mare o incui de obicei! 😉 Restul intamplarii…ei bine…doar un dram de imaginatie stupida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.