Am fost jefuit si sunt recunoscator

Treaba asta s-a petrecut acum vreo 3 saptamani…dar din lipsa de timp si din respect pentru cei care citesc aberatiile mele m-am abtinut de la a posta pana acum. De ce respect? Pentru ca daca as fi scris in momentul acela acest text ar fi fost in proportie de 90% numai beep-uri (respectiv puncte de suspensie) .

Si da, sunt recunoscator. De ce? Cum? Pai ia sa va explic cam cum sta treaba cu jefuitul asta.
Imi parchez masina in spatele blocului. Intr-una din seri am parcat-o tot in spatele blocului si am uitat de ea acolo vreo 2 zile pana cand am fost nevoit sa ma indrept catre ea pentru o scurta deplasare in urbe. Descui usa si dau sa intru in masina si ma intreb cu stupoare de unde sunt cioburile alea de pe scaunul meu !? Ma aplec un pic mai tare si vad ca am geamurile de la usa din dreapta sparte. Stupefactie! Ma uit mai atent….torpedoul e deschis. Ghinionul meu…deoarece acolo erau puse atat partea frontala de la casetofon cat si utilul meu detector de radar :(.
In acel moment deja am inceput sa injur. Cred ca pana si Sfarshitorul s-a minunat de ce bagaj mare de injuraturi am fost in stare sa debitez. Bineinteles ca aproape toate faceau referire la o anumita mama, mai precis a mamei handicapatului care mi-a spart masina. De ce handicapat? Sa imi fie cu pardon, deoarece o persoana cu handicap (de orice natura) nu merita sa fie asemanata cu bipedul acela cu IQ de maimuta oligofrena! Plata dracu’ dupa ce ca mi-a spart geamurile a fost si mult mai prost decat prevede orice lege existenta. A reusit sa fure o fata de casetofon cu care nu are ce face decat daca gaseste sa o vanda unui individ care are exact acelasi tip de casetofon in masina, caci da….DOBITOCUL a luat doar fata de la casetofon. Aaaa….si detectorul de radar l-a luat dar fara cablul de alimentare alegandu-se astfel cu inca un lucru inutil. Mare e gradina cu prosti si totusi se mai gasesc cate unii care sar gardul.
Normal, dupa injuraturile de rigoare si dupa ce i-am asigurat dobitocului necesarul de carne pe cel putin 20 ani, am inceput sa caut o firma care sa imi aduca geamurile si sa mi le monteze. Am gasit intr-un final, dar cum le puteau aduce doar peste cateva zile am plecat sa duc masina catre casa. Inainte sa plec am zis sa scutur un pic cioburile de pe usa, cand stupoare din nou! Eeeee…si aici vine prostia mea! In timp ce maturam cu grija cioburile vad o silueta de geam intre chederele de la usa. Stupefiat incerc sa ridic geamul de la usa si spre marea mea surpriza geamul nu era spart, era doar lasat jos. Intr-adevar pentru acest lucru ii sunt recunoscator dobitocului, ca a ales sa imi provoace minimul de paguba.

As vrea sa pot sa ii exprim recunostiinta fata in fata, mai ales eu in fata lui (de preferinta o intalnire ca de la fata lui la un obiect contondent manuit cu grija si delicatete de catre mine) . As cumpara de la el atat fata de la casetofon cat si detectorul de radar la un pret corect. Si pe bune va spun…i-as lasa banii, dar pentru aceeasi suma i-as administra si o corectie cu acelasi obiect contondent de care aminteam mai sus.

Sper ca va dati seama ca in tot acest timp Sfarshitorul a ales sa rada in hohote de mine, lucru care m-a enervat la culme, dar din pacate pentru mine si din fericire pentru el nu pot sa-i administrez nici macar lui o corectie pentru ca asta ar fi echivalent cu o vizita pe care ar trebui sa o fac unui dentist pentru a-mi remonta dantura cazuta in urma corectiei.

Viata nu e dreapta! E plina de curbe!

Hai noroc

4 thoughts on “Am fost jefuit si sunt recunoscator”

  1. Consider ca e nevoie de o lamurire suplimentara….usa de la masina in cauza are doua geamuri! Unul mic…langa oglinda (geam fix) si geamul mare(geam mobil). Cioburile erau de la geamul mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.