Suntem Oameni sau suntem Pretentios? Amintiri din viitor

Da mah! De ceva bucata de vreme am inceput sa ma simt ca inconjurat de babe care ma tot apuca de obraz si care ma intreaba “Da’ tu cand te insori puiut?”. Valeleu! Si evident ca mie imi vine sa le intreb pe la cate o inmormantare “Da’ tu cand urmezi coana?”

De ce? De ce vrea toata lumea sa ma vada insurat? Imi vine teribil de greu sa inteleg de unde aceasta pornire spre a ma vedea si pe mine “in rand cu lumea”!
Pentru toti cei care ma tot intreaba tin sa le spun ca nu mai am mult pana ma insor, asta asa ca sa se linisteasca 😉
Imediat trebuie sa incep sa caut sala si sa vorbesc cu formatia. Nasii i-am gasit deja deci suntem pe drumul cel bun!
Dar mireasa? Cum e mireasa?

Mireasa e aproape ireal de frumoasa, e plina de viata, e mai vesela si rade mai mult decat oricare dintre prietenii mei, stie sa gateasca cat de cat (mai stiu si eu cate ceva deci nu murim de foame) asadar o sa fie ca in paradis!
Ma extaziaza felul in care se imbraca, felul in care ii miroase parul. Ma subjuga cu cate un zambet din acela nevinovat dar totusi aproape obscen. E misterioasa, dar fara sa exagereze.
M-am indragostit de Ea pentru simplul motiv ca exista. As muta 5 munti si as pleca la orice ora pana la capatul lumii pentru Ea. Nu e genul care sa stea doar pe locul din dreapta, sa taca si sa fie frumoasa ca sa dea bine pe “strasse”. E antrenanta atunci cand discutam serios sau chiar si doar de dragul discutiei. Imi place ca nu se enerveaza si stie sa aduca un argument solid.
E o adevarata placere sa o tin in brate, sa simt cum respira incet si jucaus. Ador sa ma trezesc in toiul noptii sa aprind o lumanare si sa stau pierdut ore in sir uitandu-ma la ea cum doarme. E atat de frumoasa cand doarme ca aproape ma doare gingasia ei.
E 5 dimineata. Sambata. Cu toate astea, dupa ce vreo ora am stat si m-am uitat la ea cum doarme, am trezit-o. E confuza, usor suparata ca i-am stricat somnul de odihna (caci nici un somn nu poate sa o faca mai frumoasa decat e deja). Se uita lung la mine “Pentru numele lui Dumnezeu, de ce ne-am trezit la ora asta infernala!?”
Zambesc parsiv “N-ai chef sa mergem sa bem cafeaua de dimineata sau o limonada la Cheile Bicazului?” Isi da gentil o palma peste frunte…”Mai, tu esti zdravan?”
Surade usor si se intinde in pat, ii iese un san jucaus de sub patura si ma tachineaza: “Mai stau mult dupa tine? In 5 minute sunt in masina si incep sa te claxonez! :P” Ne ridicam amandoi din pat, luam niste haine intr-o geanta, ca nu se stie niciodata si plecam catre cheile bicazului. Adoarme in masina. Are incredere in mine si nu e stresata. Atat de frumos doarme. O trezesc cand ajungem intr-un final la destinatie. Se uita la mine si rade “Poate nu gasim nimic deschis ca sa vezi ce-ti fac daca am venit pana aici si n-am de unde lua o limonada! :P”…”Am cafea in termos si limonada home-made intr-o sticla! ;)” Ne asezam pe un ditamai bolovanul sorbind cate o gura de cafea aburinda inca si ne minunam de rasaritul soarelui peste chei!
Am concluzionat eu in dimineata asta ca sunt poate cel mai fericit dintre pamanteni. Am langa mine doua minuni. Pe una dintre ele o iau acasa si ma bucur de ea in fiecare zi, iar cealalta ma lasa fara grai de fiecare data cand o vad. Acum sunt amandoua aici, langa mine! Ce poti sa vrei mai mult de atat?

Un nume!
Da, exact, un nume. Precum spuneam, am nasii, ma apuc sa caut sala…dar imi lipseste numele celei care sa dea o fata umana celor de mai sus. Sa treaca de la stadiul de fantasma la cel de realitate. Sa imi vina sa ma ciupesc ca sa fiu sigur ca nu visez!

Asa ca nu va mai ambalati…ca mi-s pretentios 😛 si nu ma insor pana n-o gasesc pe femeia care sa merite efortul! 🙂

Hai noroc, sa ne vedem la urmatoarea sticla de vin!

9 thoughts on “Suntem Oameni sau suntem Pretentios? Amintiri din viitor”

  1. De n-as fi fost insurat te luam de sot !!!
    Stiam eu ca esti un romantic … si fatza aia dura e doar de interfatza.
    Oameni buni are INIMA OMU ASTA !!!

  2. Eu sunt convins ca ai scris postul in Alfa. Sau mai rau, prin Teta sau chiar Delta (nu aia unde se varsa Dunarea). Daca gasesti asa ceva si dureaza mai mult de un an, promit ca aplic la fonduri europene sa o clonam:D. Nu de alta, da o sa fie lumea mai frumoasa:)

  3. Am doua variante de raspuns la articolul asta:
    1. nu erai nici la prima, nici la a doua sticla de vin cand l-ai scris…:P
    2. instalai windows-uri pe laptopuri proaste :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.