Vând HTC TyTN II (Anunț Închis)

Da. Din păcate, după o lungă perioadă în care mi-a fost secretară de nădejde, am decis că trebuie concediată și înlocuită cu una mai tinerică și mai plină de viață. Asta încă are sânii fermi, dar fie vorba între noi m-am cam săturat de aceeași formă. Vreau un pic de variație în viața mea și cum secretara e cel mai ușor de înlocuit, am decis că trebuie pus în vânzare.

Dacă ai nevoie de o secretară și vrei să faci angajări atunci ia aminte la cele ce urmează:

HTC TyTN II de vânzare

Așadar…vînd una bucată HTC TyTN II. Dacă vreți să vedeți specificațiile exacte vă rog vizitați pagina oficială a producătorului: HTC TyTN II.
Precum spuneam secretara asta e în perfectă stare de funcționare și are toate dotările inițiale, mai puțin căștile (pe care le-am pierdut din păcate). În viața lui a fost scăpat o singură dată pe jos. Nefericitul accident s-a petrecut acum 2 ani și nu au apărut niciodată efecte secundare. A rămas cu o mică vânătaie permanentă (carcasa e zdrelită într-un colț). În rest nu are decât urme normale de uzură. Ecranul nu este zgâriat. A avut în permanență folie de protecție.

Bateria a fost îngrijită și continuă să țină cam 4-5 zile, ținând cont că eu îl folosesc moderat spre intens. Se vinde în cutia originală + următoarele accesorii: Husa de piele originală, încărcătorul original, stylus-urile originale (amândouă – unul este nou-nouț), încărcător de mașină, cablu USB -> miniUSB pentru încărcare și/sau sincronizare cu calculatorul, card microSD de 8GB class 4. Cardul de memorie vine cu kit-urile pentru toate aplicațiile care sunt instalate acum pe el, inclusiv software de navigare cu hărți pentru toată Europa.
Inițial a avut instalat Windows Mobile 6.0. A fost înlocuit cu Windows Mobile 6.1 datorită unor instabilități în sistemul original.
Se poate folosi în orice rețea.

Acestea fiind spuse…prețul pentru a angaja această secretara este de 210 EUR (puțin negociabil). Daca esti interesat poti sa lasi un comentariu sau trimite-mi un email la “admin at sfarshitorul.com“.

Și în caz că te întrebi, NU, nu mă interesează schimburile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.