Sigmund Freud și etnobotanicele

Cum n-am mai aberat cam de multicel pe aici…am zis că poate ar fi bine să o mai fac, să nu ziceți după aia că am uitat de voi și să mă arătați cu deștu’ pe stradă.

Azi noapte am avut un vis care pentru o scurtă perioadă de timp a părut cumplit de real. Visez rar de tot, sau cel puțin foarte rar îmi aduc aminte de visele mele. Asta a fost una dintre dățile ălea. Hai că știți și voi cum e cate un vis din ăsta. No, și ideea e că m-am trezit eu pe la vreo 7 juma dimineața să beau o cănuță cu apă și m-am întins înapoi în pat. Nu de alta, dar să mai dorm până la 9 făr’ un sfert.

Și în ora asta de somn am avut câtamai revelația. Să fiu albastru dacă îmi aduc aminte contextul visului, deși gradul de relevanță este infinitezimal de mic, dar cert este că la un moment dat am intrat într-o încăpere. Destul de sobră ea așa, fără pretenții. Și primul lucru pe care l-am făcut a fost să salut cu mâna la cozorocul meu imaginar. M-am trezit salutând în stil militar, deși n-am făcut armata. Și n-am salutat pentru că, vezi doamne, am eu un cine știe ce respect pentru militari ci pentru că acolo stătea EA. O fostă colegă de-a mea de liceu (nu de clasă), îmbrăcată în haine de ofițer de marină. Are părul drept și îl avea prins într-o coadă la spate. Stă picior peste picior, îsi ține chipiul peste genunchi și zâmbește frumos. Nu prea am eu fetișuri cu femei în uniformă, dar tre să mă duc la spovedanie, căci tare sexy arata îmbrăcată așa și am apucat să păcătuiesc în sinea mea. Amin!

No…și acum m-am trezit. Probabil de mirare. Fir-ar a naibii de treabă….că n-am apucat să-i cer numărul de telefon să ieșim la o cafea! Degeaba am încercat eu să mă agăț de visul asta că n-a functionat. N-am reușit să mă mai întorc în camera aceea.

La toată povestea asta un prieten îmi spune cum că Sigmund zice că subconștientul meu simte nevoia unei autorități feminine în viața mea, iar colega de liceu este o dragoste uitată căreia simt nevoia să mă supun, în timp ce o altă prietenă îmi zice să o las moale cu alcoolul și să spun nu etnobotanicelor.

Pe care dintre ei să-l cred că-mi vrea binele?

Oare ce urmează? Vise erotice cu școlărițe? Fetișuri cu domnișoare de 24 de ani îmbrăcate pornografic în rochițe făcute din mai puțin material textil decât o batistă? Minore cu tatuaje senzuale pe glezne sau pe umăr? Un lucru e cert…vă țin la curent 😀

One thought on “Sigmund Freud și etnobotanicele”

  1. Se zice ca daca visezi copil cu tzatza in gura langa un cap de pisic intr-o lingura de lemn intoarsa spre rasarit in cupa unui excavator pe malul unui stalp inseamna ca esti paranoic rau de tot.

    PS. Baga 220 !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.