Urban Night Adventure

Desi poate suna foarte pompos sau chiar terifiant de periculos nu e chiar asa. Adica mica aventura urbana a fost pe principiul hai sa facem ceva ce nu se intampla chiar in fiecare seara. Sa mai iesim din monotonia in care colindam aceleasi baruri si cluburi in fiecare seara. Nu ca nu ne-ar place acele baruri si cluburi….dar ne-am cam saturat de ele. Asa ca intr-o seara mi-am ridicat colega de plimbari nocturne de acasa si am zis sa mergem pe undeva sa bem un cico. Cum nu prea mai aveam chef de nici unul dintre barurile obisnuite…am zis sa mergem intr-un bar in care n-am mai fost niciunul dintre noi. Usor de zis…dar mai greu de facut. De ce? Ei bine pentru ca desi eu sunt naturalizat in Brasov….ea e din BV si slava domnului a avut timp sa umble si sa colinde aproape toate barurile cu putinta. Dar nu ne-am descurajat si a am plecat intr-o croaziera nocturna prin colturile brasovului in cautarea unui bar care sa nu fie nici chiar ultima bodega si sa nu mai fi fost nici unul dintre noi acolo. Acestea erau conditiile esentiale.
Totusi rutina si-a spus cuvantul si am inceput sa cautam baruri incepand din zonele pe care le cunoasteam destul de bine. Am navigat o idee prin centrul orasului apoi coborand prin Poarta Schei am ajuns la un moment dat la un bar (Virgin’s parca se numea) si cum parea ca se incadreaza in conditiile date…am parcat si am intrat in acel mirific local. Inauntru o atmosfera ok…destul de aerisit ca si spatiu, vreo 4 mese ocupate, dar cam mult fum. Am avut placuta surpriza sa auzim niste melodii pe care nu le-am mai auzit de mult, melodii care au trezit niste amintiri placute.
In timp ce noi eram absorbiti de discutie, Sfarshitorul se tot uita la una dintre chelnerite. Frumusica fata (caci a trebuit sa ma uit si eu dupa ce mi-a atras amicul meu atentia), cu un mers de toapa (genul de mers nenatural dar care se invata precum spune prietena mea), o fustita scurta si niste picioare pana la gat. Un exemplar reusit de altfel. In timp ce noi continuam cu povestile la un mom dat vad ca domnita avea un prieten. Hmmm….el pletos, Sfarshitorul chel, el cel putin triplu cat mine si Sfarshitorul la un loc. Concluzia…Sfarshitorul s-a retras resemnat in coltisorului lui de imaginatie bolnava si a revenit la metehne mai vechi apucandu-se sa faca fum cu un joint. Brusc a inceput cu viziunile apocaliptice cu iepurasi si elefantei roz si s-a panicat. A luat un furtun de pompieri si a stins catamai dihania de jar din varful tigarii si s-a pus la somn ingrozit fiind de figura animalica a pletosului din bar. :))
Am plecat intr-un final din acest bar unde probabil ca nu vom mai reveni prea curand si am inceput sa cautam un alt bar…dar am sfarshit prin merge pe diverse stradute pe care nu calcasem nici unul dintre noi pana atunci. Este cel putin interesanta treaba asta. Sunt curios cati dintre voi au incercat sa se plimbe in orasul in care stau si sa caute zone de care habar nu au avut pana atunci.

3 thoughts on “Urban Night Adventure”

  1. Me me me….eu am mai facut din astea…:)))….mda, interesanta aventura!! Ai uitat sa spui ca domniile noastre suntem niste domni superiori si doamne ashishderea si ca am incercat sa cautam un bar dupa pozitia si rangul nostru….ca pana la urma sa ajungem in barul virginilor…chelnerita….picioare lungi….prieten Tarzan…bla bla.Si….ai putea sa publici poza facuta in seara cu pricina, faina poza de altfel ….buna soferitza in cazul in care era o femeie…
    Acestea fiind spuse, sunt curioasa cati dintre voi au fost mai imprevizibili si mai spontani ca noi!!!:))) Pun pariu ca nu multi…si asa imi bate inima de mandrie ca la o turturica!lool!Oricum, va recomand experienta pentru a iesi din monotonia de zi cu zi. Pooop.

  2. Din motiv de fum. Prea mult fum. Si pentru ca era destul de tarziu…si am fi vrut sa mai gasim un bar dar am renuntat cand am vazut cam cat bate orologiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.