Luna de miere…deci scandal

Exact. Peste vreo 4500 minute avem sa plecam in luna de miere. Nu a mea. A lor. Pentru ei luna de miere, pentru noi concediu. Minciuna sfruntata!!! Nici ei n-or sa aiba luna de miere, nici noi n-o sa avem concediu.
De ce?

Pai cum de ce? Concediul, prin definitie, ar trebui sa fie o perioada de relaxare, de calm, un moment in care sa uiti de toate problemele de la servici si sa iti odihnesti materia cenusie. Sa ai un ragaz sa mai netezesti circumvolutiunile.
Si cum dracu’ poti face asta cand pleci cu 20+ prieteni, toti pusi pe betii crunte, zile lungi si nopti scurte.
Am stat noi si ne-am gandit un pic si am decis: N-are cum sa fie bine! Avem sa ne intoarcem din concediu mai terminati decat dupa o luna intreaba de munca pe plantatie la care se adauga o totala privare de somn.
N-ar trebui sa fie legal sa poti sa pleci in concediu cu aceeasi oameni cu care stii ca bei mai mult decat o juma de regiment din Armata Rosie la un loc. Sau chiar mai mult decat un regiment intreg, caci noi nu ne jucam cu jumatati de masura.
Pai Suntem Oameni, sau suntem Bautor?
Singura diferenta e teritoriul cucerit. Ei cucereau tari, noi abia daca suntem destui incat sa cucerim 3-4 apartamente. Adicatelea nici macar un bloc, sau o strada. Dar bem la fel de mult ca aia care au ajutat un imperiu sa creasca precum Praslea.

M-am incadrat la marele fix cu reparatia utilajului care o sa ma care pana acolo. E alba, acum e la fel de inalta ca un SUV, are lumini ca un OZN mioritic si dispozitie de drum lung.
Conditiile sunt create si mai ales propice pentru o saptamana in care sa avem timp sa golim cele sticle de vodci si uiscane fine care ne vor lua mintile si ne vor lasa in schimb cate un zambet tamp pe fetele noastre vinovate.

Dupa cum NU spuneam mai sus locatia betiilor noastre se va afla in Croatia. Nu in PULA, acolo vrem doar sa ajungem ca sa facem si noi poze la intrarea in localitate, ca orice roman, si sa ne luam tricouri cu “I love PULA”.
Hai noroc si la mai multe din  astea! 😀

4 thoughts on “Luna de miere…deci scandal”

  1. ce prieteni ai si u mai…betivi?!
    si te mai si mandresti cu asta :))) eu in locul tau as avea grija sa se intample iesiri din astea mai des, pac pac!

  2. Pai cum sa nu ma mandresc? Astia merita tinuti cat mai aproape, ca nu stii niciodata cand ai nevoie de un om cu care sa schimbi o vorba buna langa un pahar de cognac fin. 😀

  3. Deci cu toate gandurile sumbre de plecare, pana la urma a iesit un super concediu..toata lumea fericita si multumita. Oamenii cu bautura trebuie tinuti foarte aproape!
    Si apropo de PULA… ati gasit vre-un suvenir pe care sa-l dati unei persoane de sex feminin si pe care sa nu apara scris PULA? Eu nu .. asa ca am luat la mai multe :))

  4. Si poze din concediu ne dai sa vedem dovezi ca ai fost in concediu? sau te-ai laudat numai :).

    Sa auzim numai de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.