Sfarshitorul are o fata

DA! L-am gasit :))

Precum stiti Sfarshitorul este o creatura nastrusnica si cu care eu m-am intovarasit imaginar. El e prietenul meu imaginar. E cretin, ma seaca din cale-afara dar n-am ce-i face. Deja ne cunoastem de o bucata de vreme dar pana acum 2 zile n-as fi putut sa-l asociez cu o anume figura.
Alaltaieri am primit un link si atunci mi-am dat seama cum arata prietenul meu imaginar. Ceea ce e mai trist (pentru voi – caci pe mine ma distreaza) e faptul ca mi-am dat seama unde disparea in ultimele cateva luni. Din cate am vazut el a inceput sa se infatiseze si altor oameni in visele lor si sa ii streseze, sa le ruineze vietile, sa-i aduca in pragul psihozei doar ca sa-si satisfaca el poftele psihopatice.
Desi eu sunt un individ finut :)) se poate observa din portretul robot al Sfarshitorului ca prezinta trasaturi de sociopat si pare a fi doar la un pas de statutul de molestator de minore.

Sfatul meu, in caz ca va viziteaza si pe voi, trimiteti-l acasa sa pot sa-l mustruluiesc asa cum se cuvine.

Somn usor si vise placute :D

2 thoughts on “Sfarshitorul are o fata”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.