Roz si chestii anormale

Roz nu e o chestie normala!
De ce mama supararii ai vrea un laptop, o camasa, un telefon, o masina, o poseta, un tricou sau o vopsea de par care sa fie ROZ???? De ce? Hai ca poate in oripilarea mea as gasi destula indulgenta pentru vreo fetiscana care inca n-o pasit spre pubertate si care vrea sa poarte o chestie roz, dar restul? Restul n-au nici o scuza. Cu atat mai putin barbatii!
Imi povestea cineva de un tip care si-a vopsit masina in roz.
Oare cu ce sinapsa acoperita de panze de paianjen o fost capabil sa incropeasca si sa duca la indeplinire un asemenea gand? Oare cum te poti suporta intr-o masina roz?? Eu stiu foarte clar ca as fi in primul gard. Si nu pentru ca n-as putea sa conduc o masina roz, ci pentru simplul motiv ca as vrea sa-mi evit propria capota si intr-un inexplicabil simt de autoconservare as alege gardul in locul unei capote roz!
Povestea tipului continua, pentru ca peste o bucata de timp i-a lasat masina tatalui sau. Absolut onorabil gest. Toata stima si respectul pentru esenta gestului, gest care a fost violat si ucis, cu aceeasi bestialitate cu care eu omor un tantar care-mi fute neuronii in toiul noptii, de catre inspaimantatoarea culoare roz.

Oooohhh..the Horror!

Si tatal lui a fost de acord! Pai cum mniezo poti sa umbli ca un om serios intr-o masina care se asorteaza mirific cu chilotii vreunei demoazele.

Eminamente odios! Pentru lamurirea tuturor…Rozul este o culoare care este incompatibila cu tehnologia. Acest lucru ar trebui stiu a priori. In subsistemul nostru ar trebui sa fie adanc inradacinat acest lucru, la fel cum ne e frica de intuneric sau de zgomote puternice, la fel cum pisica stie a priori ca soarecele este un sandwich cu puls, exact la fel ar trebui si omul sa stie ca rozul nu e bun.

E culoarea care se potriveste doar la chiloti si acadele. Nimic altceva. Nici un gadget tehnologic, indiferent de natura sau de marimea lui n-ar trebui supus unei asemenea cazne.

Si cu atat mai putin eu! Daca as fi presedinte as da o lege: Cine apare in fata mea cu ceva roz si e in alta ipostaza decat aceea de acadea in gura unui copil inocent sau de veverita semi-nuda in iatacul meu, va suferi prin biciuire in loc public cu vanzare de bilete la intrare.

sic volo, sic iubeo

8 thoughts on “Roz si chestii anormale”

 1. Mie nu-mi este frica de culoarea roz 😀
  Si daca e un gadget roz si-mi place, il iau 😛
  A priori roz este o culoare normala, multe din plutele mele au aceasta terminatie 🙂
  Camasa roz e super.

  Habemus roz :))

 2. Da, nici eu nu prea am toleranta la culoarea asta. Pentru cei cu coaie asupra lor e inadmisibil sa accepti asa ceva.
  Daca masina o dai in gard, cu asa ceva ce ai face? :

 3. Imi este frica sa-ti raspund, ca poate se uita vreun psiholog pe aici si ma trece in categoria aia de oameni psihopati, sociopati si cu comportament obsesiv-compulsiv.

 4. “Da, nici eu nu prea am toleranta la culoarea asta. Pentru cei cu coaie asupra lor e inadmisibil sa accepti asa ceva.” :))
  I have big cojones 😛
  One is pink and the other one doesn’t work
  :)))) Ohhh…. no, no…
  One is pink and the other one is missing :))))

  Habemus Pink Cojenes

 5. Prin ce socheaza Manson ? Imagine ! Rozul este precum muzica (orice gen – aici intra si galagia numita manea), muzica ascultata foarte tare in dacie … intoarce priviri. Este mai putin important motivul pentru care omu’ intoarce capu’, chintesentza este ca-l intoarce.
  De ce noi, astia care au organul sexul mai proeminent, intoarcem capu’ dupe blonde ??? desi in acelasi timp ne vin in minte toate bancurile cu blonde si foarte rapid se incadreaza si tipa in tipare… raspuns: Blond, Roz, Picioare, tzatze = ATENTIE !
  sau cum spunea un mare clasic in viatza:
  Life !? It doesn’t matter! Death !? It dosen’t matter ! It’s all about winning ! ( respectiv ROZ) 😀

 6. Bah…cum poti sa te sperii de un soldat imbracat in roz? Ala tre sa aiba haine de camuflaj, urme de carbuni pe fata si un Kalaj in mana. Daca are costum roz cu manecute de puf, rimel la ochi si un vibrator in mana n-are cum sa inspire groaza. Pe ala m-as duce sa-l bat cu lingurita si eventual i-as pune niste catuse din alea pe care le folosesti asupra nevestii ca s-o tintuiesti la pat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.