Internet Explorer, Firefox si Pacea Mondiala

Da, da…ma simt ca o ipocrita din aia de la Miss Univers: “-Ce vrei sa faci acum ca esti cea mai frumoasa femeie din univers? -Vreau sa-mi folosesc frumusetea ca sa aduc pacea mondiala, sa lupt impotriva foametei si a bolilor incurabile!”
Pai si mai exact cum tristetea mea o sa faci tu una ca asta? Ca eu daca as fi lihnit de foame si m-as uita la una din tine nu mi-ar trece foamea. Sa ma gandesc la “una mica” cu asemenea frumusete nu incape vorba, caci se consuma calorii, deci energie, si ala nu e un lucru de dorit cand ti-e foame de ai minca si sarma ghimpata. Sa lupti impotriva bolilor incurabile? Cum dumnezeu ai face una ca aia? Tu esti acolo (Miss Univers) pentru ca esti extrem de frumoasa, dar nu neaparat si extrem de inteligenta. A nu se interpreta gresit, dar cred ca marea majoritate a fetelor alea sunt fete simple, nu neaparat proaste, dar nu cred ca au doctorate in fizica cuantica, nano-inginerie sau cel putin 12 lucrari publicate despre bosonul Higgs sau Teoria String-urilor. Asadar nu ai sanse sa repari multimea de oameni bolnavi de Sida sau de alte stricaciuni din astea incurabile. Ca doar de aia le zice incurabile – ca nu se pot vindeca.

Pe de alta parte stiu cine asigura ordinea mondiala si pacea noastra a tuturor! Browserele de internet.
Exact! Internet Explorer, Mozilla, Safari, Opera, Chrome sunt gardienii nostri ai tuturor. In dimineata asta m-a lovit ideea si am realizat care este adevarul. Am gasit Calea cea dreapta si o sa va impartasesc si voua aceasta minunata idee 🙂

Stimate cititorule, te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla in lume daca toate lucrurile ar merge bine? Daca nu ar fi nimic care sa consume timp degeaba? Daca totul s-ar intampla natural si n-ar trebui sa stai sa gandesti niste lucruri care in general ar fi normal sa se intample fara a intampina dificultati? Cum ar fi daca totul ar merge struna si noi toti am avea timp liber mai mult decat putem digera?

Momentan nu ma intereseaza prostimea, aia care isi petrec timpul liber in fata televizorului, ci aceia care nu suporta tembeliziunea. Aia care au o curiozitate innascuta si care mai presus de toate nu suporta sa se plictiseasca.
Aia sunt periculosi. Aia trebuie tinuti ocupati cu chestii de kkt. Pentru oameni ca aia exista mai multe browsere, ca sa se poata mira ca prostii de ce cristos nu merge un site pe IE si merge pe Firefox, sau invers.
Si nu e de ajuns sa se mire, trebuie sa incerce sa le si repare. Si credeti-ma pe cuvant…vor injura pe parcurs.
Noi injuram, voi sunteti in siguranta! Daca n-am avea la ce sa ne gandim am incepe sa aberam si am lua-o razna. Am incepe sa ne gandim la bombe, la incalzirea globala, la 72 de virgine, la planuri de a cuceri lumea.
Din cauza la IE sau Mozilla nu am eu timp sa ma ocup de apocalipsa mea, sa o cresc asa cum se cade, sa ajunga si ea o apocalipsa veritabila.
Daca nu ma credeti uitati-va la arabi! Aia n-au voie sa bea si uite ce prostii fac. Asa am ajunge si noi daca totul ar merge struna. N-ar avea ce sa ne tina ocupati si ne-am gasi singuri o ocupatie care nu neaparat va fi buna.

So…Where do you want to go today?

3 thoughts on “Internet Explorer, Firefox si Pacea Mondiala”

  1. Iarasi m-ai bagat in ceata… Am tot asteptat sa vad un comentariu ceva…
    Cred ca trebuie sa ma apuc de fumat cand iti citesc creatiile 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.