Prostie si Discernamant ([R]evolutii de catifea – Part I)

Ca urmare a unor idei deja descrise intr-un post anterior am decis ca este nevoie de un post de genul acestuia de fata. E doar o continuare logica a ideilor incepute subtil in postul amintit mai inainte.

Pana acum nu am scris nici un post relevant in legatura cu religia. Ei bine…asta va fi primul, si va fi violent. De ce? Pentru ca altfel nu se mai poate. BTW…daca credeti ca un limbaj usor licentios v-ar deranja atunci parasiti aceasta pagina pana nu e prea tarziu 😉

Cum adica violent? De ce fac una ca asta? Pentru ca pot si pentru ca sunt ateu…asa ca nu dau nici macar aia doi banuti pe parerea unuia sau altuia in legatura cu tendintele mele religioase sau in legatura cu norma mea morala.
Norma mea morala e deja bine formata si nu am s-o schimb pentru nimeni, cu atat mai putin pentru vreun necunoscut care se simte atacat de felul in care gandesc si expun idei pe hartie. Cat despre inclinatia mea religioasa – aceea de a nu avea nici o inclinatie religioasa – ei bine dragii mei…si aia este extrem de bine inradacinata! Asa ca nu va chinuiti sa ma aduceti pe drumul cel drept pentru ca nu vreau.

Acestea fiind spuse, sa merg mai departe nu?
Tinand cont de unele articole aparute in presa, scrise de oameni care fara nici o urma de indoiala n-ar trebui sa umble liberi, sau articole scrise pe bloguri cu tenta religioasa despre Rebirth:FIRE de la Schela, Jud. Gorj. le dedic acest post tuturor celor care au scris acele articole sau celor care sunt de acord cu ele!

Intamplarea trista face ca acolo sa se fi sinucis un tanar! O intamplare trista din doua motive. Primul motiv ar fi cel evident: un tanar a murit.

Cel de-al doilea motiv incepe sa devina evident atunci cand ajungem sa citim articolele care s-au scris despre acest nefericit eveniment.

Dar sa urmam o cale logica: Am fost la Rebirth:FIRE la Schela, jud. Gorj in “poiana lui Mihai”. Am stat acolo de vineri noaptea pana duminica dimineata. Si as mai fi stat. Vai cat mi-ar fi placut sa mai stau! Nu tin minte ultima data cand m-am intors la fel de odihnit de la un festival de genul asta. Mi-a placut totul acolo: muzica de la Chill Out, proiectiile, focurile din padure, oamenii calmi, cainii care se jucau pe acolo, ceaiul negru cu lapte si luminile feerice din toiul noptii.

Asadar am fost acolo si atunci mi se pare normal ca intr-o oarecare masura sa ma indentific cu grupul acela. Si atunci cand vreun dobitoc sau vreo matracuca vine si zice cum ca “Comunitatea Psihedelica din Romania” are tabara secreta la Schela si cand mai aud si ca “Satanistii MISA se reunesc in Poiana lui Mihai” sau ca “un Sectant Goa de la Schela s-a spanzurat cu zgarda cainelui“, imi vine sa ma enervez.

Daca urmaresc in continuare firul logic realizez ca tocmai am fost transformat dintr-un om normal si linistit intr-un sectant satanist psihedelic membru MISA. Asadar avem o problema, cum procedam?

Pai nu procedam nicicum. Sa-mi continui logica…Esti satanist daca poti sa stai pe aceeasi pajiste cu inca o mie de oameni fara sa iasa nici cel mai mic scandal, daca poti sa stai 2-3-4-5 zile intr-o padure si sa nu fie mizerie atunci cand pleci de acolo – adica sa respecti natura, daca poti sa stai sa asculti muzica langa un prieten fara sa simti nevoia sa vorbesti si totusi sa te simti bine? Pai daca asta inseamna sa fii satanist atunci DA! Recunosc umil si supus: Sunt satanist futu-va-n gura de imbecili!

Las’ ca e bine ca mai exista si oameni credinciosi printre noi sa echilibreze situatia. Sunt teribil de curios oare ce s-a intamplat cu invatatura de baza a lui Cristos (ye, scriu cristos fix cum vreau eu): “Iubeste-ti aproapele!” Oare unde dracu’ a disparut smerenia si umilinta omului? Oare de cand pula mea a inceput omul sa fie in halul asta de habotnic si oare de ce nu mai are discernamantul ala de bun simt care iti dicteaza sa nu judeci omul dupa haine si dupa cat de lung are parul sau dupa ce cercel are in nas? Ce e si mai trist e ca cercopitecii care ne inconjoara au ajuns sa te judece dupa ce zice cate un incompetent de jurnalist pentru ca nu au alte repere in afara celor dictate de prea-scarboasa biserica ortodoxa romana si de scursura aia de televizuina care se autointituleaza proTV sau orice alta televiziune din asta de coada vacii. Pro ce? Pro Televiziune? Hai sictir!

Pe bune, noroc ca mai am familie si prieteni si mai detectez si urme de normalitate in jurul meu…ca altfel emigram de mult din cacatul asta de tara. Sa-mi fie cu pardon…tara n-are nici o vina. Locuitorii ei sunt cu probleme.

Pai daca omnipotentul si omniprezentul vostru dumnezeu va face sa va purtati si sa ganditi in halul asta, atunci nu multumesc! Nu-mi trebuie asa ceva. Puteti sa-l pastrati voi pe tot si daca totusi va ramane ceva puteti sa dati la caini ca eu ma lipsesc.

Dumnezeu e oare doritor sa opreasca raul, dar nu poate? Atunci nu e omnipotent.
Poate sa opreasca raul, dar nu vrea? Atunci e rauvoitor!
Este si doritor si are si posibilitatea sa faca acest lucru? Atunci de ce exista Raul?
Nici nu vrea si nici n-ar putea sa opreasca Raul? Atunci de ce sa-l cheme Dumnezeu?

Voi nu sunteti altceva decat maimute care incearca sa gandeasca ca un om mare si se poarta ca unul mic! Cum pana mea sa imi doriti moartea? Sa va doriti sa ma vedeti intru eternitate intr-un cazan cu smoala, fara ca macar sa ma fi cunoscut, doar pentru ca nu cred in cristosul vostru? Pai frange-mi-as falusul de aripioarele voastre nevinovate.

Bah, si eu am prieten imaginar, dar sunt inca destul de sanatos la cap incat sa-mi dau seama ca eu l-am creat! Voi va bateti intre voi, faceti razboaie, va omorati la colt de strada doar ca sa va demonstrati unii altora care are un prieten imaginar mai pizdos! =))  Voi deja ati pierdut minimul bun simt necesar ca sa va dati seama ca voi nu mai faceti de foarte mult timp  ceea ce va predica dumnezeul vostru ala omnipotent si imaginar.

Sa nu fiu inteles gresit…mama mea e credincioasa, bunica mea e credincioasa…dar ele nu sunt habotnice! Nu am nimic cu omul care crede in Dumnezeu si care isi tine credinta pentru el. Credinta in Dumnezeu ar trebui sa fie un lucru intim, nu? E ca si cum as vomita de 5 ori pe saptamana si mai ales duminica la prima ora si te-as obliga sa vii sa te uiti! Tineti-va credinta pentru voi, nu incercati sa judecati lucruri pe care nu le intelegeti si atunci o sa vedeti ca are sa fie mai bine. Eu am o problema cu cei care sar calul si care cred ca doar ei au dreptate si mai ales care nu vor sa accepte nici o alta parere si o categorisesc ca “indepartare de la Dumnezeu” sau “satanism” sau “dracism” 🙂

Aoleu, stai asa ca acum m-a traznit (nu, nu dumnezeu m-a traznit, ci o idee) ! Pai cum sa va pun eu pe voi sa nu mai judecati lucrurile pe care nu le intelegeti cand voi probabil va ganditi ca fulgerele si cutremurele ne sunt date de catre mult-prea iubitorul vostru dumnezeu ca sa ne pedepseasca pentru erezii. M-am prins. Asa ganditi, nu?

Ca sa-l citez pe George Carlin dintr-un clip vazut acum vreo cativa ani “Dumnezeu are o lista de 10 lucruri pe care nu vrea ca tu sa le faci! Si daca le faci atunci are un loc plic de foc, fum si tortura si unde te va trimite pe tine pentru a trai pentru a te sufoca si a suferi, pentru a fi ars pentru o eternitate, pana la sfarsitul timpului. Dar Te Iubeste! Dumnezeu Te Iubeste! Te iubeste si are nevoie de bani! E omnipotent, atoate-stiutor dar cumva nu face fata banilor!”

WTF? Numai Carlin si cu mine vedem imbecilitatea acestei credinte?

Aaaaa, si ca mi-am adus aminte…oare cam cum poti sa fi atat de ipocrit si sa ai tot atata minte cat o gaina decapitata, asa cum e “Danutza” incat sa spui ca yoga si traditiile indiene sau alte chestii de genul asta sunt dracisme? Pe bune ca atunci cand vad cat de prosti sunt unii imi vine sa ma reproduc. Eu sincer sper ca Darwin isi face treaba de acolo de unde o fi el acum si ca o sa va omoare in timp, sa supravietuiasca numai cei care pot socializa cu oricine, indiferent de culoarea sau lungimea parului, indiferent de hainele pe care le poarta sau de culoarea pielii.

Fac pariu ca daca exista si daca va da importanta si numai cat sa se uite un pic la voi…dumnezeu se caca pe el de ras cand vede ce prosti il idolatrizeaza!

Pana una alta…Hai sictir natiune!

P.S. Aaaa..si sa nu uit: Gruparea Psycowdelica Spartinista (aia din care face parte si subsemnatul) are si grup pe Facebook. Cautam noi adepti. Veniti alaturi de voi!!! Aceasta este infioratoarea noastra mascota:

Later edit: Ca sa aduc niste clarificari unui post scris intr-un moment de maxima enervare pe tara asta…nu am probleme cu credinciosii de nici un fel. E alegerea lor si o respect, asa cum e alegerea mea sa nu cred in Dumnezeu sau in nici o alta zeitate. Nu incercati sa propovaduiti astfel de lucruri unor oameni pe care nu ii intereseaza (ateii), iar propovaduirea credintei in fata unor oameni credinciosi…ei bine, este absolut inutil, nu? Asta e marea problema a fanaticilor…voi nu rationati decat filtrand informatia care va convine voua. E usor sa etichetezi ceea ce nu intelegi doar citind o prostie de articol scris de vreun retard in cautare de senzational!

Hai sictir si Pace voua!

Articolele cu pricina:

Satanistii MISA se reunesc în Poiana lui Mihai de la Schela. Cum putem opri pângarirea judetului?
Lupta pentru Ortodoxie – Moarte in tabara psihedelica de la Schela! Un tanar a fost gasit spanzurat
Un sectant goa de la Schela s-a spânzurat cu zgarda câinelui. Autoritatile se fac vinovate
Legate la mâini: Autoritatile nu pot stopa ritualurile MISA din poiana de la Schela

si nu in ultimul rand:
Satanistii din România si-au facut Biserica si cont pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.