Am nevoie de ea ca de painea calda! Pai de ce nu va luati o paine calda?

Sa-mi fie cu pardon, da’ in tarisoara asta prapadita parca au murit toti oamenii de marketing. Am ajuns eu la concluzia ca romanii au ramas fara oameni capabili sa faca reclame inteligente sau macar amuzante. A se vedea vodafone.ro. Pai saracii au facut o campanie de publicitate de ma umfla plansul si de-mi vine sa nu mai zic nimanui ca am abonament la ei. Pe bune. Stiti despre ce vorbesc, nu? Campania asta ce te scarbeste acum peste tot (TV, panouri publicitare, site-ul lor) cu un nene ahtiat dupa veverita aia si cu niste texte demne de tot dispretul.

N-am treaba cu actorii aia dini  reclama sau ce or fi ei, da’ veverita aia lesinata rade de zici ca o gadila cineva cu bocanc sub brat. Atat de fals! Oripilant. Pai mai fata…daca nu poti rade natural atunci n-o mai fa deloc ca imi masturbi (da da…e licenta poetica sau cum vrei sa-i zici) buna functionare a timpanelor. Aaaaaa…si textele. Oroare zic. Pai nici daca ma scremeam 3 luni fara sa miros picatura de alcool si nu puteam sa scot texte mai imbecile de atat. Ceva mai inteligent decat maximia si paul maximus n-au putut scoate din ei?. Maxim? Maxim ce? Maxima labareala!

Sa nu discutam despre reclamele alea infecte la detergenti facute cu tanti Maria aia. Pai pe tanti aia n-as lasa-o sa spele rufe de frica. Mi-ar fi frica sa nu mi le rupa sau sa le umple cu praf de ras sau cianura medicinala.

Alta imbecilitate – cu femeiustile alea care merg la concert cu ditamai bidonul de balsam de rufe dupa ele. WTF? Eu chiar sunt curios cate nevastuici trecute mai mult sau mai putin de prima tinerete pleaca cu perlanul, persilul sau cu cocolino, sau cum mama zmeului le va zice la toate rahaturile alea, dupa ele atunci cand merg in oras? Ar trebui sa fi facut tot ce era de facut pe lumea asta si inca ceva in plus ca sa ajungi sa faci asa ceva. Ce kkt sa faci cu un butoi de balsam de rufe dupa tine? Te pisi in el la concert si scoate culori funky cand ii dai foc? Ma jur ca nu inteleg si pace.

Eeee, dar se pare ca nu au murit chiar toti oamenii capabili sa faca o reclama cu umor si cu inteligenta.
Stima si respect pentru cei care au facut reclama la eFix:

L.E. – Pe actorul care vine dupa masina (ala chel si foarte moldovean), l-am urmarit in vreo 2 show-uri live prin Brasov. E simpatic foc si am ras cu lacrimi de fiecare data. Asta e linkul catre blogul lui Catalin Bordea.

Mecanicul sef: Cosmin Nedelcu (Micutzu). Aici ii gasiti pagina de Facebook: Micutzu

2 thoughts on “Am nevoie de ea ca de painea calda! Pai de ce nu va luati o paine calda?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.