Apocalipsa într-o sticlă (cocktail molotov)

Nu mă dau in vânt după muzica românească. Aproape deloc aș putea spune. Mă seacă pițipoancele astea care pretind că fac muzică.
Hip-hop? Aoleu…hai sictir! Noi aici pe blog suntem la noi acasă și ne permitem să mai înjurăm ocazional precum birjarii. Dar să faci zgomot înjurând și după aia plângându-te că de ce te cenzurează e pur și simplu ipocrizie!

Nu-s nici ușă de biserică…mai ascult câte un paraziții (rar, foarte rar – și doar anumite melodii) și mai nou pe ăla cu Anul 2000 (Guess Who) dar cam atât.
Nu ascult muzică agricolă pentru simplu fapt că mă seacă. Nu ascult pop românesc pentru că este una dintre cele mai jenante expresii posibile ale muzicii.

Esti familiarizat cu conceptul de picătura chinezească? Știți că în nuș ce închisoare i-au torturat pe bieții pușcăriași cu Britney Spears? No…aia e tot ce ai nevoie ca să mă scoți din sărite la maxim.
Un scaun, niște curelușe de piele ca să mă legi de scaunul ăla și de un casetofon! Și umple-l până la refuz cu muzică agricolă (din aia de cea mai joasă speță, de apare pe Taraf TV) și cu lălăieli mioritice venite din străfundurile unui grumaz de Femina Siliconata și dă-l tare. Da. În maxim 17 minute voi fi mort! Sau cel puțin pe moarte! Și dacă nu mor…atunci roagă-te să nu se rupă curelușele ălea care mă țintuiesc de scaun, căci de mă voi scula are să fie primejdie mare! Îți voi rupe unghiile cu patentul. Îți voi scoate fiecare dinte din gură, dar o voi face atât de încet încât o să ți se pară că te filmez în slow-motion. O să pun mâna pe o bară de metal și te voi lovi peste tibie până vei rămâne fără corzi vocale sau fără lacrimi. Așadar cântărește bine cele scrise aici de mine înainte să-mi faci una ca asta!

Așa că rar de tot găsesc, în noianul ăsta de cactuși auditivi, câte o melodie să-mi placă. Și ce am auzit muzici românești care mi-au plăcut au fost difuzate de Guerrilla. Păcat că aștia nu emit și în Brașov 🙁

Recent am dat de melodia asta de la Sarmalele Reci și totul a fost bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.