Robotzi – by Maimuțele Creatoare

Știți principiul ăla conform căruia dacă se ia un număr infinit de maimuțe, se așează în fața unor mașini de scris, se lasă o perioadă infinită de timp și până la urmă vor scrie operele complete ale lui Shakespeare sau vor crea toate documentele Wikileaks sau vor scrie biblia din nou prevestind o nouă religie? Wiki despre asta.

Ei bine, nimeni nu zice ce satană se întâmplă dacă în loc de mașini de scris le dai calculatoare și photoshopuri. Eu! Eu! Vă zic eu!  Rezultatul este mai bun și mai rapid. Adicătelea, într-o săptămână maimuțele astea (care nu-s în numar infinit, ci numai 3 – după cum zic ele) reușesc să scoată un episod dintr-un mini serial de animație.
Ca să vă explic despre ce îi vorba în propoziție voi apela la descrierea facută chiar de aceste maimuțe pentru episodul zero:

Protagoniștii sunt MO (primul robot cu burtă – ruginit pentru că bea) și F.O.C.A (fabricat original cu aluminiu).
Scurt istoric: Cei doi sunt primii roboți (de talie mică) fabricați în România. După o scurtă perioadă de glorie, apar primii roboți de talie mare, iar MO și F.O.C.A sunt “uitați” într-un depozit al INR (Institutul Național de Robotică), de a cărui bună funcționare ei trebuie să se asigure.

Și nu știu alții cum sunt, dar abia aștept ziua de joi, când geniul creator al maimuțelor mai eliberează încă un episod din străfundurile puțului gândirii creatoare. Nu de alta, da’ de fiecare dată râd până fac hernie!

Și ca să nu uit…merită să vă aruncați un ochi pe site-ul acestor maimuțe creatoare. Nu, pe bune, chiar merită 😛 ! CreativeMonkeyz.com. Evident, merită să ajungi acolo doar dacă vrei mai mult de la viață decât Can-Can și ProTV. O să vedeți ceva scurt-metraje care merită vizionate și mostre de artă digitală. De unele mi-am adus aminte cu ajutorul lor, altele le-am văzut prima dată la ei. Reclame interesante și tot felul de chestii care țin de arta grafică.

P.S. Cum baietii au plecat de pe youtube…acum ii gasiti pe robotzi aici: http://creativemonkeyz.com/category/robotzi-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.