Religia – acest bastion al toleranței

NU! Religia nu este un bastion al toleranței. O casă de toleranță, prin definiție, este cu câteva ordine de mărime mai tolerantă. Nu, religia este apogeul imbecilității și violenței umane. Parol.

Și în cazul în care nu mă cunoști sau nu știi deja, află că mi se fâlfâie în fața cărui prieten imaginar te inchini. Dacă o să vină să mă pedepsească vreunul dintre imaginarii aștia mă descurc eu cumva cu el, n-am nevoie de rugăciunile altora. Mă doare fix in bașcheți de cum îl cheamă, că toți îs la fel. Singura diferență între ei sunt oamenii care îi pupă în sfântul lor funduleț. Da, prea-mărite creștin, musulman, catolic …sau orice altă nație ai fi, ia aminte:

Acum ceva timp (câteva luni) un pastor catolic a ars Coranul, stârnind furia musulmanilor! Normal, zic eu. Nu fi mediocru, nu e normal să le arzi ălora cartea sfântă. E normal ca ăia să sară 15 metri în sus, agitând pistoale. Și te miri că se duc aia și le dau la americani în gât cu colecții de șrapnel. Da’ să le dea. Mai ales la ăia din Alabama, că aproape i-au omorât pe bezmeticii ăia de la Top Gear. Mie îmi place Top Gear. Nu-mi place cristos, nu-mi plac alabamezii. Cine crezi că aș vrea să rămână în viață? 3 tipi care pe mine mă amuză maxim versus un întreg stat american ultra-naționalist și extremist religios? Ușoară decizie! Noapte bună Alabama!
Amu’ am citit că un artist care și-a frânt puțin falusul de mântuitorul nostru a primit nush câte (el zice că vreo 30.000) amenințări cu moartea.

Nu știu…e printre voi vreunul din asta mai extremist? Sunt foarte curios ce ar face un habotnic din asta dacă aș da foc la o biblie, pentru simplul motiv că mi-ar fi milă să ard o pagină din Can-Can doar ca să-mi fac un foc de tabără?
Și nu, n-aș arde biblia pentru că mi-e scârbă de religie. NU! Aș arde-o în principal pentru că mi-e scârbă de o parte dintre credincioși. Se bat cu pumnul în piept că trăiesc întru cristos, dar îi uită învățăturile elementare, zic eu. Iartă ca să fi iertat, iubește-ți aproapele…etc.
Biblia, în sinea ei, ar fi o carte bună, cu învățăminte frumoase. Dar nu, oamenii care o citesc și o interpretează fut tot meciul. Dacă stau să mă uit la mine…și îs mai ateu decât orice alt ateu, eu trăiesc mai mult după litera bibliei decât o face o mare parte dintre ăia de calcă praguri de biserici pentru alte motive decât pentru a face bășcălie de popă, canciocul lui plin cu cositor și fusta plină cu cristale Swarovski.

Câtă pana mea de iubire încape într-o amenințare cu moartea?
Pe bune acum…eu cred că omul și-a găsit în religie o scuză puerilă pentru a-și putea scoate la iveală caracterul infect, ăla animalic. Și uite așa creștinii îi freacă la melodie pe arabi și invers până la un moment dat o să o punem de al 3-lea război mondial. Trist e că noi îi întărâtăm, ca să se agite ei cu un atentat, doua și să avem noi o scuză să le invadăm țara.
Mostră de dialog între un musulman și un creștin:

-Salut.
As Salamu Alaykum!
-Ce bă? Să te fut! Îți ard coranul!
-Da’ nu mancam niste babanași mai bine!
-Bă, tu n-auzi că prietenul meu imaginar are mai multe ouțe decât al tău?
-Ba, auzit la tine ji togmai  vine avion cu egzblozibil la tine la casa. Avion omoara famelie, avion arde biblie. Arab ruleaza . Allah e maret!
-Lasă bă vierme, că eu vin cu pretenii mei cu mai multe avioane si mai mult explozibil să-ți arăt eu cine are prieten imaginar mai pizdos!!!
-Voi venit la noi, noi omorat la voi.
-Bă scândură, noi vă luăm țara!
-Voi nu stie ce sa faci cu atat deșert. Voi muriti singuri, nu mai e nevoie de atentat la voi. Wa laikum As Salaam!

Ce loc frumos ar fi lumea asta dacă fiecare ar recunoaște dreptul celuilalt la opinie. La libertatea de a-și numi zeul așa cum crede de cuviință sau la libertatea de a nu crede în nici un zmeu din ăsta.

Sincer îmi doresc o apocalipsă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.