Darwin Awards – Ediție specială de la poarta raiului

Nu știu câți dintre voi urmăriți știri. Mai prind și eu în câte ocazional câte o informație și mă mai distrez și eu. No…ideea e că un individ de pe lângă Făgăraș a găsit niscaiva obuz din al doilea război mondial. Obuzul cela stătea îngropat liniștit în curtea omului sau pe te miri unde până când primata cu pricina i-a tulburat liniștea. Ca să citez dintr-un film: Prima dată când cineva te face cal îl plesnești peste față, a doua oară când cineva te face cal îi zici că e un măgar, a treia oară când cineva te face cal, ei bine, poate e momentul să începi să cauți să cumperi o șa.

La fel și cu obuzul ăsta, daca arată ca un obuz și pare a fi un obuz atunci șansele sunt maxime să fie un obuz! Dacă îl mai găsești și îngropat prin pământ atunci clar e obuz! Păi și cum Satană să te uiți tu galeș la obuzul ăla și să te gândești cu mintea ta îngustă că poate i-ar sta bine unui cactus în el pe post de ghiveci? Și nu numai că te uiți galeș la el…dar încerci să și spargi nuca cu un flex!
Păi să-mi fie cu pardon…eu n-am făcut armata și tot am un habar cam cum arată un nenorocit de obuz. Și domnul acesta câștigător al premiul Darwin musai că o făcut armata în tinerețile lui! Musai că o văzut măcar cum arata un glonț. Și sincer nu cred că tre să te ducă mintea la rezolvat integrale triple pe curbe închise sau să poți să calculezi cu precizie de 14823 zecimale viteza luminii prin ceaiul negru ca să îți dai seama că chestia aia de metal în care vroia el să-și înfigă flexul seamană cu un glonț sinistru de mare.

Eu chiar sunt tare curios care a fost procesul rațiunii, în mintea acelui om, înainte de a încerca sa taie bomba cu un flex.
– Hmm, oare ce-i mucul asta ruginit? Pare sa fie un obuz! Neah, n-are cum să fie obuz la mine în curte. Hai să-l tai să văd ce-i înăuntru………BUUUUM!
Ceva de genul asta probabil.

Bă…e un obuz în pușca mea de imbecil! Întâi îl cauți de găuri așa cum cauți calul la dinți. Cu atenție zic! Păi dacă n-are nici o găurică prin care să bagi apă sau să scurgi naibii praful cela dătător de moarte atunci îți iei frumos tălpășița și lași măgăria aia in bezna ei! Nu te apuci să-l tai. Praful de pușcă n-are dată de expirare ca berea desfăcută. Câtă vreme îi uscat și închis într-un obuz așteaptă-te să facă bum! Și o făcut!

Să i se acorde un Darwin Award chiar dacă are copii deja, zic! Nu de alta…dar merită 😀

P.S. Știi din ce film e citatul din text? Dau o bere primului care răspunde 😉

8 thoughts on “Darwin Awards – Ediție specială de la poarta raiului”

 1. On Topic: E din Filantropica ?

  On Topic 2:
  Banc Clasic
  – Ce faci bă Ioane ?
  – Tai o bomba cu flexu’ !
  – Băăăă tâmpitule, dacă explodează?
  – Nu-i nimic, ca mai am una!

  1. @OffTopic – Pariu ca aia o gandit si fostul-om, actualul ingrasamant natural pe de langa Fagaras.

   @OnTopic – NU! 😛 Am ingrosat citatul ca sa se vada mai bine. Hint: Nu e film romananesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.